Най-голямото футболно събитие в Африка тази година, Купата на нациите, ще

...
Най-голямото футболно събитие в Африка тази година, Купата на нациите, ще
Коментари Харесай

В Африка започва най-голямото футболно събитие - Купата на нациите

Най-голямото футболно събитие в Африка тази година, Купата на нациите, ще се организира в Кот д'Ивоар. Жителите на столицата Абиджан се приготвят за семейството с голямо неспокойствие, предава Voice of America (VOA). Местните споделят, че са чакали този миг много дълго време. По думите им събитието ще донесе доста наслада и неспокойствие.

Успоредно с това Абиджан се и разкрасява. В първокласния голф регион на града се построява впечатляващ план, наречен  " Laguna Show " с музикален шадраван и воден екран. Карим Уатара е уредник на плана. Той споделя, че мястото ще бъде локация за срещи и ще даде опция на хората да си прекарат отлично. Той показва, че Лагуната ще бъде отворена за всички. Утара добавя, че хората ще могат да опитат обичайна африканска кухня, да опознаят културата на континента и гостоприемността на хората.

Купата на африканските народи стартира в събота. Домакинът Кот д'Ивоар се изправя против Гвинея-Бисау в Абиджан. Останалата част от шампионата ще се организира в пет разнообразни града по крайбрежието западноафриканската страна и ще продължи до 11 февруари, съобщава Voice of America (VOA).
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР